Oralni sprej – najbolja apsorpcija

Jednostavno, brzo i prije svega učinkovito.

Oralni sprejevi BetterYou™ osiguravaju izvrsnu apsorpciju koju ne mogu ponuditi tablete, kapsule ili kapljice. Sprej je najučinkovitiji ako se rasprši pod jezik ili na unutrašnju stranu lica. Vitamin D se kroz sluznicu apsorbira izravno u krv, što znači da apsorpcija nije ovisna od zdravlja probavnog sustava. Sprejevi ne uzrokuju nadutost ili grčeve.

Istraživači iz Cardiff School of Pharmacy & Pharmaceutical Sciences Cardiff University istaknuli su da se s pravom može tvrditi da je sublingvalni (podjezični) unos sprejem konstantniji i brži negoli klasični pripravci s uljem. Ustanovili su također da nema velike razlike u propusnosti različitih dijelova sluznice u usnoj šupljini koja je u odraslih nevjerojatnih 215 četvornih centimetara. Kvalitetniji sprejevi sadržavaju posebnu emulgiranu tvar koja se raspršuje u najsitnije kapi koje brzo prodru kroz sluznicu, a drugi pak sadržavaju istu tvar kao što je ona u kapljicama, samo se dozira štrcaljkom.

Gust i isprepleten sustav krvnih žila u ustima, ponajprije pod jezikom, vrlo je sličan u svih ljudi tako da dozu ne treba prilagođavati. Kako dodavanje ne ovisi o drugim čimbenicima (kvaliteta probavnoga sustava i metabolizma, vrijeme rastapanja tableta ili kapsula itd.) to je najbrži način djelovanja.

S obzirom na točnost mjerenja i praktičnost, najbolji su dodaci u obliku spreja.

“Podjezično uzimanje bilo je dokazano kot izuzetno uspješan i učinkovit način dodavanja mikronutrijenata neposredno u krv jer koristi bogat žilni sustav u ustima. U nekim slučajevima vrlo je blizu intravenoznemu unosu.”

Dr. Charles Heard, škola za farmaciju i farmakologiju, Sveučilište u Cardiffu

Zašto DLux sprejevi?

Zato što: 

  • osigurava brzu apsorpciju vitamina u tijelu i zaobilazi probavni sustav te direktno ulazi u krv čime se izbjegava nadutost 
  • emulzija sadržava mikročestice koje osiguravaju izvrsnu apsorpciju 
  • svako raspršivanje sadržava istu količinu vitamina D 
  • ugodnog je okusa 
  • nema tableta, kapsula ili vode – vrhunac je praktičnosti 
  • osobito je pogodan za novorođenčad, trudnice i ljude koji imaju probleme s crijevima (celijakija…) 

Vaša dnevna doza sunca … zajamčena je! 

Nagrade

Proizvodi DLux su bili zbog visokog stupnja kakvoće i izuzetne učinkovitosti više puta nagrađeni.

DLux 400

 Jedno raspršivanje sadržava
400 i.j. (10 mcg) vitamina D
3.

 


DLux 1000

Jedno raspršivanje sadržava
1000 ie (25 mcg) vitamina D3

DLux 3000

Jedno raspršivanje sadržava
3000 ie (75 mcg) vitamina D3

DLux Trudnica

 Optimalne količine vitamina D, folne kiseline, vitamina B1, B6 i K. Primjereno prije, za vrijeme i poslije trudnoće.

Ograđivanje od odgovornosti
Svi tekstovi su iz knjige Moć vitamina D. Svrha knjige je obrazovna i istraživačka. Autor i nakladnik ništa ne propisuju, ne određuju, ne predlažu prekid ili odustajanje od bilo kojeg liječenja te sprječavanja bolesti. S dragocjenim informacijama iz ove knjige postat ćete obrazovan, kritičan i zahtjevan subjekt i u medicinskim postupcima.

Vse pravice pridržane @ 2017. SITIS d.o.o.

Autorska prava
Sva prava su pridržana. Prema Zakonu o autorskim i srodnim pravima, bez pismenog dopuštenja nakladnika zabranjeno je reproducirati, distribuirati, javno predstavljati, prerađivati ili na bilo koji drugi način koristiti se ovim autorskim djelom ili njegovim dijelovima u bilo kojem opsegu ili postupku, uključujući i fotokopiranje, tiskanje ili spremanje, tj. obradu u elektroničkom obliku.